Powered by KultuNaut

Oplev Assens

"Ondskab" Foredrag med Sebastian Richelsen
Hvor: Arena Assens , Rådhus Allé 25, Assens
Hvornår: Torsdag den 4. november 2021, kl. 19.30.
Afstand:
Pris: Entré: 279 kr
Arrangør: Inno Lounge.

Sebastian fremhæver som eksempler nogle af verdens værste seriemordere, samt går i dybden med den danske seriemorder Amagermanden og sætter fokus på hans angstprovokerende dobbeltliv.

Seriemordere: Sebastian har oparbejdet sig en stor viden indenfor området og tager her pulsen på de nyeste teorier og stopper ikke mindst refleksivt op med spørgsmål som:

Hvem er seriemorderne og hvor kommer ondskaben fra?

Hvad adskiller seriemorderne og hvad driver dem?

Hvordan efterforsker politiet serieforbrydere?

Sebastian Richelsen: Sebastian arbejdede i politiet fra 2006 til 2016, hvor han ved siden af arbejdet læste til journalist. Han har siden arbejdet med true crime på flere forskellige platforme. Udover at være vært på en række tv-programmer primært omhandlende seriemordere, har Sebastian været medvært på Radio24syv programmet Politiradio.

Sammen med komiker Anders Grau lavede han to sæsoner af seriemorder-podcasten Myrdet... af Richelsen og Grau. Seneste er han dykket ned i Amagermandens liv og forbrydelser i podcasten Den Danske Seriemorder, som også er udgivet som bog.Foredraget

varer ca. 2 timer og 15 minutters pause.

Fordelt på 2x45minutter og efterfølgende mulighed for at spørge Sebastian om tilblivelsen af foredraget og ind til at hans tidligere arbejde som efterforsker.

Der er mulighed for, at spise inden foredraget.
Spisningen starter kl. 18 og menuen er en lækker cafeburger med fritter og dip


Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning
Tilpas kortetVis på kortet