Powered by KultuNaut

Oplev Assens

Daniel Jul med band
Hvor: Musik På Industrien , Bredgade 73-75, Aarup
Hvornår: Fredag den 29. oktober 2021, kl. 20.
Afstand:
Pris: Entré: 150 kr medlemmer 125 kr

Med debut-Ep'en "Agenda" i 2019 blev dørene sparket ind til dansk radio, hvor flere sange bl.a. fik tid i æteren hos de landsdækkende P4 og P5 og kastede fin omtale af sig.

Med tydelige referencer til den håndspillede og traditionelle danske rock/pop med afstikkere til folk-genren, har Daniel Jul formået at skabe et ærligt og nærværende udtryk gennem sine tekster og musik.

Selvom Daniel Jul blot befinder sig i 20'erne må hans sjæl synes at være mindst dobbelt så gammel, da teksterne ofte er dybsindige og kredser om livets skrøbelige facetter, med en nerve som man sjældent ser hos så ung en artist.

Som inkarneret nordjyde er Daniel Jul nede på jorden og omfavner sit publikum med jysk humor, indlevende anekdoter og stof til eftertanke.

Med utallige koncerter i ryggen bl.a. som support for Aura, Mathilde Falch, Juncker og Johnny Madsen, og med sange i æteren på P4, P5 og andre stationer landet over, er Daniel Jul en kunstner, der mener det seriøst. Et nyt spirende skud på den danske sangskriverstamme.

Det er et gensyn med Daniel Jul der spillede på Singer Songwriter Festivalen 2020 i Aarup.

I 2021 er Daniel Jul klar til at præsentere nye sange og udgive sit debutalbum "Langt Fra København", der udkommer d. 10. september


Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning
Tilpas kortetVis på kortet