Powered by KultuNaut

Oplev Assens

Frøbjerg Festspil - Footloose - 17.08.2019
Hvor: Frøbjerg Bavnehøj , Aarup
Hvornår: Lørdag den 17. august 2019, kl. 17.08.2019 20.
Afstand:
Pris: (Entré: 100-250 kr)

Filmens soundtrack stormede ind på alverdens hitlister, og titelnummeret gav anledning til svedige dansekroppe overalt i verden. Nu er "Footloose" så tilbage - denne gang i form af en dynamisk musical, der har alt hvad hjertet kan begære; flot musik, store danseoptrin og en god historie.

Spænd sikkerhedsselen og følg Ren McCormacks kamp for fri dans til folket.

Frøbjerg Festspil fortæller historien om den unge Ren McCormack, der efter forældrenes skilsmisse flytter fra Chicago til den lille puritanske flække Bomont sammen med sin mor.Ren støder med det samme ind i store problemer i det lille indespiste landsbysamfund, idet der er et forbud - anført af præsten Shaw Moore - imod dans og fester.

Begrundelsen for dette absurde forbud er en tragisk ulykke, der bl.a. kostede præstens søn livet nogle år forinden.Men Ren vil danse - koste hvad det vil - og så er konflikten ridset op. Nemmere bliver det ikke, da Ren forelsker sig i præstens datter, som i øvrigt er kæreste med byens rod Chuck.

Musikken til filmen "Footloose" vandt amerikanernes hjerter, da soundtracket blev udgivet på plade samme år - ja, faktisk sparkede den Michael Jacksons største pladesucces nogensinde "Thriller", ned fra hitlisternes førsteplads.

De fleste vil nikke genkendende til hits som "Let's Hear It For The Boy", "Holding Out For A Hero" og "Almost Paradise" uden egentlig at vide, at de alle stammer fra denne film / musical - dog er der nok ingen der er i tvivl om titelnummeret "Footloose", der er blandt de allerstørste hits gennem de seneste 40 år.

Musicalen er sprængfyldt med fantastisk musik, masser af store danseoptrin og skønne roller i alle aldre. Udover alle de unge der bor og lever i byen, er der også den "voksne" del af persongalleriet, der tilsammen gør "Footloose" til en festlig, sjov, rørende og vanvittig energisk musical, der allerede har gået sin sejrsgang på Broadway, i West End og resten af verden


Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning
Tilpas kortetVis på kortet